Velkommen til Talent & Mind

Talent & Mind er landets førende konsulenthus inden for talentbaseret medarbejderudvikling og rekruttering. Vi er eksperter i at bruge talenttesten, TT38, som er en videnskabelig, grundig og ekstrem præcis persontypetest. Vi har lang erfaring i rekruttering, teamudvikling, reboarding-programmer samt karriere- og ledelsesrådgivning på en lang række af landets større og mellemstore virksomheder.

Hjertet på rette sted er også at have hjertet med på arbejde. Menneskelig indsigt, faglighed og en videnskabelig tilgang til talentudvikling er nøgleord for Talent & Mind.

Vores kunder mødes af nærværende talenteksperter, der har nysgerrighed både på de eksisterende værdier og på det gemte guld – de ubrugte ressourcer, der kan ligge hos den enkelte medarbejder, hos lederen eller i gruppen som helhed.

En vellykket rekruttering kræver meget mere end blot en kompetenceafklaring. Talent & Mind har lang erfaring i at bruge rekrutteringsprocessen til at skabe merværdi i hele organisationen, så man ikke bare erstatter en medarbejder med en ny.

| Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer

Nymøllevej 50 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf. +45 23 83 77 44  | @: info@talentandmind.com | CVR.: 42338176

Opret dit CV i vores Kandidatbank

Se alle åbne de jobs, vi rekrutterer til HER

Her finder du vores privatlivspolitik