Det siger vores kunder og partnere om os:

“Talent & Mind har et super professionelt set-up. Vi taler samme sprog og vi oplever en leverandør, som forstår vores behov. Dertil kommer et helt genialt test-værktøj, som dels giver os nogle interne udviklingsmuligheder, dels danner grundlag for høj kvalitet i rekrutteringen.”

Daniel Stigsnæs, CFO, Jan Nygaard A/S

“Vi havde en konkret rekrutterings-opgave, som Talent & Mind løftede forbilledligt. Vi oplevede en virkelig kompetent og professionel proces, som på alle måder gjorde det meget nemt for os at komme ind i slutfasen og træffe en beslutning. Talent & Mind er ikke blot visitator for indkommende ansøgninger, men handler proaktivt og går målrettet til værks i forhold til den konkrete udfordring.”

Jakob Koed, bestyrelsesformand, DBU Sjælland

“Af hjertet TAK for at I hjalp mig til at blive skarp på hvad jeg ville og hvad der er mine vilkår, stå ved mig selv og tro på det, ikke mindst at handle på det og gå efter det, men også at være tålmodig i denne proces. Jeg vil varmt anbefale Talent & Mind i mit netværk.”

Trine Glad, kandidat

“Der blev foretaget test på mig samt min mulige kommende leder, hvilket var en fed helhedsoplevelse. Der forekom flere elementer på en gang – både hvordan jeg passede til firmaet, men også omvendt. Det er første gang, at jeg har prøvet det.

Derudover blev jeg modtaget meget professionelt, og jeg har aldrig oplevet et sted værende så effektivt og målrettet, og som får tingene til at ske.

Oven i det, var det vildt fedt, at det var jer, der fandt mig. Både ift. at det førte til en god start på et møde, da man var blevet prikket til, og idet I så potentiale i mig til en stilling, som jeg muligvis ikke selv havde tænkt på at springe ud i.”

Jeanette, kandidat

Jeg har haft fornøjelsen, at have haft tæt kontakt med Talent & Mind i forbindelse med en ansættelsesproces. Fra første kontakt var der en professionel samt ikke mindst venlig, personlig kontakt. Selve interviewdelen foregår i hyggelige omgivelser samt i et afslappet miljø. 

Min oplevelse med ping-pong samt personlighedstest, feedback samt opfølgning har virkelig fungeret upåklageligt. Min kontakt med Talent & Mind fik mig til at føle en komfort samt sikkerhed i hele ansættelsesforløbet. Hele seancen udmundede sig i en ansættelseskontrakt i den søgte stilling. 

Skulle jeg få brug for en ny jobsøgning i fremtiden, så er jeg ikke i tvivl om, at skulle Talent & Mind være involveret, så er man i sikre hænder omkring informationer, samspil og ikke mindst kontakt og feedback. 

Alex, kandidat

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Talent & Mind. Processen var hurtig, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt hjulpet. Det var specielt rart at have en med under jobsamtalen. Jeg følte mig tryg og var ikke lige så nervøs, som jeg normalt ville være. 

Efterfølgende er det rart at blive kontaktet for at høre hvordan det går i ens nye job

Stephanie Plannthin Lund, Alphabet Denmark, kandidat

Talent & Mind har ramt plet på rekrutteringen hos mig, kandidaten havde præcis de egenskaber, jeg eftersøgte. Derudover har hele forløbet været nemt, og opfølgningen fra Talent & Minds side har hele vejen igennem været supergod.

Henrik Jacobsen, Direktør, Henrik Jacobsen Automobiler A/S

Jeg vil gerne takke Talent og Mind for den forståelse og støtte, jeg oplevede i mit outplacementforløb i 2019. Der var tid til gode snakke – også når man var lidt nede. Der var hjemmeopgaver, som holdt mig til ilden og lærte mig nyt om det at være jobsøgende, hvilket var ret uvant efter mange år i samme virksomhed. Kan klart anbefale Talent og Mind.

Lola Rasmussen, kandidat outplacement

Jeg var igennem et outplacement forløb med Talent & Mind, hvor jeg fik talt opsigelsen igennem og følte mig hørt. Det var rart at få et andet synspunkt på opsigelsen, og dertil fik jeg god dialog og sparring på, hvad der skulle ske fremadrettet. Tidligt i forløbet blev det konkret. Vi var igennem talenttesten, hvor mine kernekompetencer blev identificeret og sammen fik vi det formuleret og tilpasset i mine ansøgninger, hvilket gav rigtig stor værdi for mig, men også for modtageren. Den måde, testen blev brugt på, gjorde, at udviklingen i mine ansøgninger var kæmpestor og sørgede for, at mine kernekompetencer stod helt skarpt. 

Jesper Boberg, kandidat outplacement  

Nymøllevej 50 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf. +45 23 83 77 44  | @: info@talentandmind.com | CVR.: 42338176

Opret dit CV i vores Kandidatbank

Se alle åbne de jobs, vi rekrutterer til HER

Her finder du vores privatlivspolitik